Ainutlaatuinen yritysvakuutustuote, joka on rakennettu isännöinnin näkökulmasta

Olemme tehneet isännöintiyrityksien kanssa yhteistyötä yli vuosikymmenen ajan ja hoitaneet myös lukuisia isännöintiyrityksen vakuutuksia ja vahinkoja. Vahinkotapausten yhteydessä olemme huomanneet perinteisissä yritysvakuutuksissa ongelmakohtia isännöinnin kannalta. Halusimme lähteä korjaaman niitä.

Tavoitteenamme oli luoda kattavin, yksinkertaisin ja huolettomin vakuutustuote isännöintiin markkinoiden parhaaseen hintaan. Lopulta sitkeän työn tuloksena syntyi Howden Laaja Isännöintiturva, jossa kaikki isännöintiyritykselle tarpeelliset vakuutukset on kerätty yhteen.

Helppo ostaa, kätevä käyttää

Vakuutustarjousta varten tarvitset vain yrityksesi viimeisimmän vahvistetun liikevaihdon, laajoja omaisuusluetteloita ei tarvita. Vakuutuksen ylläpito on myös helppoa, koska sinun ei tarvitse huolehtia omaisuusluettelon tietojen päivityksestä. Yrityksesi liiketoiminnassa käyttämä omaisuus kuuluu täysarvoperiaatteella automaattisesti vakuutusturvan piiriin. Laajan Isännöintiturvan omaisuusvakuutus on kattava All risk -vakuutus.

Kattavin turva kilpailukykyiseen hintaan

Laajan Isännöintiturvan avulla voit olla varma, että vakuutusturvassasi ei ole aukkoja. Kaikkia riskejä, kuten sakkoja ja veroja, ei luonnollisesti voi vakuuttaa, mutta kaikkiin isännöintiliiketoiminnan vakuutettaviin riskeihin on mahdollista varautua. Olemme räätälöineet vakuutusehdot isännöintiliiketoimintaan sopiviksi ja optimoineet vakuutusmäärät valmiiksi sopivalle tasolle.

Lisäksi Laajan Isännöintiturvan vakuutusehdoissa on vain vähän rajoitusehtoja perinteisiin yritysvakuutuksiin verrattuna.

”Isännöitsijän tuli vaihdattaa astianpesukoneiden tulovesiputket asiakastaloyhtiönsä kaikkiin huoneistoihin. Yhteen asunnoista ei sillä hetkellä päästy sisään ja asia pääsi unohtumaan isännöitsijältä. Tässä samaisessa huoneistossa sattui myöhemmin astianpesukoneen tulovesiputken aiheuttama vesivahinko. Taloyhtiö vaati korvauksia isännöitsijältä, joka oli laiminlyönyt putken vaihdattamisen. Isännöitsijän oma vakuutus ei korvannut vahinkoa vedoten rajoitusehtoon haltuun uskotusta omaisuudesta, joka on hyvin tyypillinen rajoitusehto toiminnan vastuuvakuutuksessa. Laajassa Isännöintiturvassa tällaista rajoitusehtoa ei ole.”

Tutustu tarkemmin Laajaan Isännöintiturvaan ja lataa ilmainen esitteemme.

Varmista oikeudenmukaiset korvauspäätökset myös yrityksellesi

Yritysvakuutusasiakkaanamme asiantuntevat vahinkopalvelumme ovat myös yrityksesi käytössä. Monipuolisen osaamisemme avulla säästät aikaa ja vaivaa vahingon hoitoprosessissa ja varmistamme puolestasi, että saat ehtojen mukaiset korvaukset vakuutusyhtiöstä.

Tutustu isännöintiyrityksen riskeihin

Vuosien yhteistyön ja kokemuksen ansiosta tunnemme isännöintiyrityksen riskikentän erittäin hyvin. Olemme koonneet riskit yhteen isännöintiyrityksen riskikarttaan. Tutustu riskikartan avulla isännöintiliiketoiminnan riskeihin ja niihin sopiviin vakuutusratkaisuihin. Kartasta on myös helppo hahmottaa, mitä kaikkea kuuluu Howdenin Laajaan Isännöintiturvaan.

Haluatko kuulla lisää Laaja Isännöintiturva -vakuutuksestamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Janina Lindgren palveluasiantuntija p. +358954202406
Minna Immonen palveluasiantuntija p. +35857506609
Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    (*pakollinen kenttä)

     


    Ota yhteyttä