Kerrostalon asukas oli havainnut asunnossaan lutikoita, jotka olivat ehtineet levitä myös naapuriasuntoon. Toisessa taloyhtiössä asukas oli roskia viedessään nähnyt rotan vilahtavan jäteastian taakse. Tuhoeläimet ovat epämieluisia vierailijoita, mutta niiden torjuntaan löytyy helppo ratkaisu – TorjuntaPLUS.

Rotat, hiiret, lutikat ja muut tuhoeläimet ovat kasvava ongelma taloyhtiöissä. Niiden hävittäminen kuuluu ensisijaisesti kiinteistönomistajan vastuulle. Tuholaiset voivat aiheuttaa myös rakenteellisia vaurioita. Kiinteistövakuutukset eivät kata tuholaistorjunnan kustannuksia, eivätkä pääosin tuholaisten aiheuttamia vahinkoja.

TorjuntaPLUS kattaa asiantuntijan suorittaman tuholaistorjunnan ilman omavastuuta ja aiheutuneita rakennevaurioita

Tuholaistorjunnasta aiheutuvat kustannukset voivat olla korkeita, eivätkä ne kuulu kiinteistövakuutuksesta korvattavien vahinkojen piiriin. Howden vakuutusmeklarina tarjoaakin nyt asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden vakuuttaa myös tuholaistorjunnan kustannukset. Torjuntapalvelun tuottaa Anticimex Oy. Anticimexilla on vuosikymmenten kokemus tuholaistorjunnasta ja se toimii kaikkialla Suomessa.

Howdenin asiakasetu TorjuntaPLUS kattaa asiantuntijan suorittaman tuholaistorjunnan ilman omavastuuta. Palveluun sisältyy tuhoeläimen tunnistus, jolla varmistetaan, kuuluuko havaittu tuhoeläin korvattavien lajien joukkoon. Myös torjunta-aineet ja tarvikkeet kuuluvat palvelun sisältöön. Vakuutus kattaa asuintiloissa olevan irtaimiston pakkaamisen, kuljettamisen sekä mahdollisesti muualla tapahtuvat torjuntakäsittelyt näiden toimien ollessa välttämättömiä torjunnan onnistumiseksi. Torjuntaplussasta voidaan korvata taloyhtiölle syntyneitä tuholaistorjunnan kustannuksia 30.000 euroon saakka.

UUTTA 2022: Nyt myös tuholaisten aiheuttamia vaurioita kiinteistölle voidaan korvata TorjuntaPLUS-turvalla. Rakennevaurioiden korvauksissa omavastuu 500 euroa.

Voit nyt varautua tuholaisiin ennakolta ja hoitaa ongelmatilanteet helposti ilman lisäkustannuksia.

Lisäturvaa taloyhtiölle

 • Tuholaistorjunnan vakuutusmäärä 30.000 euroa/vahinko. Mikäli vuoden aikana sattuu useampia vahinkoja, kustannuksia korvataan enintään 30.000 euron arvosta.
 • Tuholaistorjunnan omavastuu 0 euroa.
 • Vakuutusmäärä 5.000 euroa tuholaisten aiheuttamissa rakennevaurioissa, jossa joudutaan uusimaan, avaamaan ja sulkemaan rakenteita.
 • Rakennevaurioiden korvauksissa omavastuu 500 e.
 • Hinnoittelu perustuu kokonaistilavuuteen. Esimerkiksi tilavuuden ollessa 3100 m3, vuosimaksu on 270 euroa.

Haluatko kuulla lisää Torjuntaplus-asiakaseturyhmään kuuluvasta ryhmävakuutuksesta? Lataa ilmainen esite tai ota yhteyttä!

Asiakaseturyhmän jäsenenä voit hyödyntää yhteistyökumppaneidemme myöntämiä etuja.
>>> Tutustu kumppanietuihin tästä.

Ota yhteyttä

Eevi Roine asiakaspäällikkö, kiinteistöt p. +358954202429
Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  (*pakollinen kenttä)

   

  Ota yhteyttä