Howden Finland

Työterveys on osa työnantajan lakisääteisiä velvoitteita. Lakisääteinen työterveyshuoltoon luonteeltaan ennalta ehkäisevää ja työkykyä ylläpitävää. Työnantaja voi kuitenkin halutessaan tarjota työntekijöille myös laajempaa, sairaanhoidon kattavaa työterveyshuoltoa.

Howden henkilövakuuttamisen sekä työterveyden asiantuntijana auttaa optimoimaan kokonaisuuden poistamalla turhat päällekkäisyydet henkilöstölle tarjotuissa etuuksissa.

Työterveyden ratkaisu osana työnantajan huolehtimisvelvoitetta

Tunnistamme eri palasista rakentuvan kokonaisuuden liityntäpinnat ja autamme hahmottamaan työterveyden ja muut palikat yhtenä kokonaisuutena. Työterveys yhdessä työtapaturmavakuuttamisen, työeläkevakuuttamisen ja muun henkilövakuuttamisen kanssa on tärkeä osa työnantajan lakisääteistä huolehtimisvelvoitetta työntekijöistään. Kokonaisuuden ymmärtämällä työnantaja pääsee paremmin hahmottamaan sairauspoissaoloja, niiden seurantaa sekä ennaltaehkäisyä.

Työterveyden kilpailuttaminen Howdenilla

Työterveyssopimuksen erilaiset hinnoittelumallit ovat meille tuttuja ja ymmärrämme eroavaisuuksien edut erityyppisten yritysten näkökulmasta.

Tavoitteemme on auttaa poistamaan turhat päällekkäisyydet ja auttaa optimoimaan kokonaisuus, sen hallinnointi sekä kustannukset työnantajan näkökulmasta, unohtamatta kuitenkaan työtekijän sujuvaa asiointia hoitoketjussa eri toimijoiden kanssa.

Työterveyden kilpailutuksella voi olla saavutettavissa merkittäviäkin kustannussäästöjä. Kilpailutuksen tavoitteena on tehostaa yhteistyötä työterveyden palveluntuottajan kanssa ja valita markkinoilta kokonaishyödyllisin ratkaisu työnantajan tarpeisiin.

Miksi valita Howden?

Howden on panostanut henkilöstöratkaisuihin sekä Suomessa että globaalisti koko konsernissa. Suomessa vahva tiimimme hoitaa asiakkaitaan asiantuntijuudella ja käyttää tarvittaessa hyödykseen myös konsernissa olevaa muuta osaamista. Voitte ottaa rohkeasti yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme kaikissa henkilöstöratkaisuihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Elina Rikkonen Senior Manager, yritykset
Incoming, EB, Howden One
p. +358504084081
Minna Nurkka asiakaspäällikkö, yritykset p. +358503532350
Elina Martikainen asiakaspäällikkö, yritykset
henkilövakuutukset
p. +358504147346
Minna Immonen asiakaspäällikkö, yritykset
henkilövakuutukset
p. +358405241687
Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä