Howden Finland

Isännöitsijän kumppani taloyhtiön edunvalvojana

Isännöitsijä, meillä on yhteinen tavoite: puolustaa taloyhtiöiden etua ja etsiä asiakkaillemme parhaat vakuutusratkaisut. Kokeneen kumppanin kanssa sopivan vakuutusturvan valinta on helpompaa. Kun hoitamasi taloyhtiön vakuutusturva on mitoitettu oikein ja vahinkojen hallinta on osaavissa käsissä ja vapautat aikaasi muiden isännöitsijätehtävien hoitoon. Saat meiltä myös neuvontaa ja tukimateriaalia taloyhtiöiden hallituksille.

Kevennä työtaakkaasi ja varmista asiantuntevat vakuutuspalvelut taloyhtiöillesi

Vakuutusmeklarinasi edistämme ja valvomme etujasi vakuutusasioissa. Kilpailutamme taloyhtiön vakuutukset ja teemme tarjouksista puolueettoman analyysin. Näin pystymme takaamaan laadultaan ja hinnaltaan parhaan vakuutusturvan taloyhtiöllesi ja sopivan vakuutusturvan valinta on helpompaa. Vakuutusyhtiöt myös myöntävät rekisteröidyille vakuutusmeklariyhtiöille alennuksia näiden hoitamien asiakkaiden vakuutuksiin. Neuvomme, tiedotamme ja autamme kaikissa vakuutuksiin ja vahinkoihin liittyvissä asioissa.

Howdenin monipuolisen osaamisen avulla varmistat, että asiakastaloyhtiösi vakuutus- ja vahinkoasiat hoituvat mutkattomasti ja oikeudenmukaisesti. Vakuutusoikeuteen perehtyneiltä lakimiehiltämme saat tukea vaativissa vastuukysymyksissä. Rakennustekniset asiantuntijamme puolestaan pitävät huolen, että taloyhtiöiden rakennustiedot ovat oikein ja auttavat monimutkaisissa rakennusteknisissä vahingoissa. Kiinteistövahinkoasiantuntijamme auttavat vahinkotilanteissa ja varmistavat, että asiakastaloyhtiösi saa kaikki korvaukset, joihin se on oikeutettu.

>>> Lue lisää, kuinka Howden valvoo asiakastaloyhtiösi etua vahinkotilanteessa.

Monipuolinen verkkopalvelu kiinteistötietojen hallinnointiin ja vahinkojen ilmoittamiseen

Asiakkaanamme saat asiakastilin helppokäyttöiseen verkkopalveluumme, jossa kaikkien asiakastaloyhtiöidesi vakuutukset, vakuutusyhtiöstä riippumatta, ovat yhdessä paikassa ja vahinkoilmoituksen teko sujuu vaivattomasti. Palvelusta saat ajankohtaisia raportteja, ja voit muun muassa seurata vahinkokäsittelyn etenemistä. Verkkopalvelumme toimii aktiivisena työkaluna kiinteistötietojen ylläpitämiseen ja vahinkojen hallintaan.

Henkilökohtainen ja paikallinen palvelu

Monipuolisesta verkkopalvelusta ja nykyaikaisista järjestelmistä huolimatta keskitymme edelleen vahvasti henkilökohtaiseen ja paikalliseen palveluun. Asiakkaanamme sinä ja asiakastaloyhtiösi saatte aina henkilökohtaisen kiinteistövakuutusasiantuntijan ja vahinkoasiantuntijan. Vahinkotiimimme lakimiehet ja rakennustekniset asiantuntijat rientävät epäröimättä apuun silloin, kun on aika kääriä hihat mitä monimutkaisimmissakin vakuutushaasteissa tai vahinkotilanteissa. Asiantuntijoiden apuna työskentelee lisäksi yli 15 palveluasiantuntijaa, jotka huolehtivat päivittäisasiointinne sujuvuudesta.

Kattavat asiakasedut laajentamaan taloyhtiön vakuutusturvaa

Olemme neuvotelleet taloyhtiöitä varten vakuutustuotteita, jotka täydentävät kiinteistön vakuutusturvaa. Taloyhtiö voi hyödyntää lisäturvia liittymällä Howdenin asiakaseturyhmiin, joita on saatavilla paitsi taloyhtiön myös asukkaiden ja hallituksen tarpeisiin. Lisäksi rakennustietojen tarkastuspalvelumme avulla varmistut, että kiinteistöjen tiedot tulevat kerralla kuntoon.

Räätälöidyt vakuutustuotteet myös isännöitsijän ja isännöintiyrityksen tarpeisiin

Isännöitsijä, teet arvokasta työtä asiakkaidesi eteen. Muistathan huolehtia myös itsestäsi? Kumppaninasi pyrimme vapauttamaan aikaasi ja helpottamaan siten työtaakkaasi. Sen lisäksi voimme auttaa sinua vakuuttamaan myös itsesi ja yrityksesi.

Olemme tehneet isännöitsijöiden kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan ja sen kokemuksen perusteella olemme räätälöineet vakuutusturvan myös isännöintiin. Isännöitsijäplus on asiakaseturyhmä, joka turvaa sinua isännöitsijä, tekninen asiantuntija tai isännöintiyrityksen toimitusjohtaja muun muassa tilanteissa, joissa sinua vastaan on nostettu syyte henkilövahinkoon liittyen.

>>> Tutustu kaikkiin asiakasetuihimme tästä.

Varmista asiantuntevat vakuutuspalvelut taloyhtiöillesi, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Timo Kykkänen liiketoimintajohtaja, kiinteistöt
tuotepäällikkö, IkäpoistoMIINUS ja IsännöitsijäPLUS
p. +358405854428
Ilkka Heikkilä asiakaspäällikkö, kiinteistöt p. +358400977255
Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä