Howden Finland

Taloyhtiön hallituksen tuki vakuutus- ja vahinkoasioissa

Taloyhtiön hallituksen ensisijaisena tehtävänä on huolehtia, että osakkaiden omistaman kiinteistön arvo säilyy. Tehtävän suorittaminen laadukkaasti vaatii lukuisten päätösten ja valintojen jatkuvaa tekemistä. Vakuutusasioiden ymmärtäminen vaatii osaamista, joten helpotat tehtävääsi huomattavasti, kun ulkoistat vakuutushuolesi vakuutusmeklarille. Me huolehdimme taloyhtiösi eduista ja edunvalvonnassa kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa.

Kilpailutamme taloyhtiönne vakuutukset puolestanne

Howden on vakuutusyhtiöistä riippumaton vakuutusalan ammattilainen, joka edustaa aina toimeksiantajaansa eli taloyhtiötä. Kilpailuttamalla taloyhtiön vakuutukset pystymme takaamaan laadultaan ja hinnaltaan parhaan vakuutusturvan taloyhtiöllesi. Vakuutusyhtiöt myöntävät rekisteröidyille vakuutusmeklariyhtiöille alennuksia näiden hoitamien asiakkaiden vakuutuksiin. Neuvomme, tiedotamme ja autamme asiakkaitamme kaikissa vakuutuksiin ja vahinkoihin liittyvissä asioissa.

Howdenin monipuolisen osaamisen avulla varmistat, että taloyhtiösi vakuutus- ja vahinkoasiat hoituvat mutkattomasti ja oikeudenmukaisesti. Vakuutusoikeuteen perehtyneet lakimiehemme auttavat myös taloyhtiön hallitusta, jos heitä vastaan esitetään vaatimuksia. Rakennustekniset asiantuntijamme puolestaan pitävät huolen, että rakennustiedot ovat oikein ja auttavat monimutkaisissa rakennusteknisissä vahingoissa. Kiinteistövahinkoasiantuntijamme auttavat vahinkotilanteissa ja varmistavat, että taloyhtiösi saa kaikki korvaukset, joihin se on oikeutettu.

Oikaistuja vahinkopäätöksiä yli miljoonan euron arvosta vuosittain

Keskeinen osa kiinteistövakuutusten hoitoa on vahinkopalvelumme, jolla varmistamme taloyhtiöllesi vakuutusehtojen mukaiset korvaukset. Tilastojemme mukaan yli kymmenessä prosentissa vakuutusyhtiöiden korvauspäätöksiä on jokin virhe ja tuommekin asiakkaillemme lisäkorvauksia yli miljoonan euron edestä vuosittain uudelleenkäsittelypyyntöjen ja Vakuutuslautakuntaan menevien valitusten kautta. Vahingon sattuessa vakuutusmeklarin avulla taloyhtiösi säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

>>> Lue lisää, kuinka Howden on taloyhtiösi tukena vahinkotilanteessa

Lisäturvaa paitsi taloyhtiölle myös asukkaille ja hallitukselle

Olemme myös neuvotelleet asiakkaitamme varten vakuutustuotteita, jotka täydentävät kiinteistön vakuutusturvaa. Nämä vakuutukset eivät ole saatavilla vapailta markkinoilta. Lisäturvat saat käyttöösi liittymällä Howdenin asiakaseturyhmiin. Asumisplus sisältää markkinoiden kattavimman ryhmätapaturmavakuutuksen taloyhtiön asukkaille ja Vastuuplus laajentaa taloyhtiön hallituksen turvaa. Ikäpoistomiinus on ainutlaatuinen lisäturva vesivahinkojen varalle.

>>> Tutustu kaikkiin asiakasetuihin tästä.

Kaikki palvelut käytössäsi samalla vuosimaksulla

Taloyhtiö tekee vakuutusmeklarin kanssa toimeksiantosopimuksen ja valtakirjan. Tyypillisesti sopimus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva hoitopalvelu ja sopimukseen on määritelty normaali irtisanomisaika. Vakuutusmeklarin vuosipalkkio on varsin maltillinen, pääsääntöisesti sopimuksen mukainen prosenttimäärä taloyhtiön kiinteistövakuutuksen vuosimaksusta. Palkkion suuruudesta ja maksuperusteista sovitaan toimeksiantosopimuksessa.

Hoitoasiakkailtamme emme peri erillistä palkkiota kilpailuttamisesta ja kilpailutuksesta saatava säästö vakuutusmaksusta jää kokonaisuudessaan asiakkaan hyödyksi. Vakuutusmeklarin tekemän työn kustannusta kompensoi myös vakuutusyhtiöiden myöntämä meklarialennus vakuutusmaksusta, jonka pääosa vakuutusyhtiöistä myöntää meklarikanavan asiakkaille. Alennus vaihtelee vakuutusyhtiöstä riippuen muutamasta prosentista jopa yli 15 prosenttiin.

Meiltä saat:

 • Neuvovan asiantuntijan, joka asettaa aina taloyhtiön edun etusijalle
 • Taloyhtiön vakuutustarpeen selvittämisen
 • Taloyhtiön vakuutusturvan tarkastamisen, hoidon ja ylläpidon
 • Vakuutusten kilpailutuksen ja tarjousten puolueettoman vertailun tasapuolisessa analyysissa
 • Henkilökohtaisen suosituksen vakuutusten valitsemiseksi
 • Edunvalvojan ja edustajan asiointiin vakuutusyhtiöiden kanssa
 • Monipuolisen ja kokeneen vahinkotiimin tueksi vahinkotilanteessa
 • Oikeudenmukaiset korvauspäätökset
 • Rakennusteknistä vakuutusosaamista
 • Markkinoiden laajimman valikoiman kiinteistövakuutuksia
 • Kattavimmat asiakasetutuotteet laajentamaan paitsi taloyhtiön myös sen asukkaiden ja hallituksen vakuutusturvaa
Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  (*pakollinen kenttä)

   

  Ota yhteyttä