Howden Finland

Howden One on kansainvälinen vakuutusmeklareiden asiantuntijaverkosto. Se koostuu Howdenin omista toimistoista sekä luotettavista kumppaneistamme, jotka jakavat arvomme: asiakkaiden tarpeiden asettamisen etusijalle ja halun tarjota ensiluokkaista palvelua.

Howden One -verkoston tavoitteena on varmistaa Howdenin palvelulupauksen toteutuminen kaikissa niissä maissa, joissa asiakkaamme toimivat.

Howden One  -verkosto lukuina

  • Yksi toimintamalli
  • 100+ aluetta
  • 25 000 ammattilaista

Howden One -verkostoomme kuuluu yhdessä Howden One -kumppaniemme kanssa  25 000 ammattilaista yli 100 maassa. Näistä Howdenin omia toimistoja on noin 45, ja loput toimijoista ovat Howden One -kumppaneita.

Yrittäjähenkisyys lisää joustoa

Howdenin toiminta perustuu ensisijaisesti laadukkaan palvelun tarjoamiseen, ja tätä velvoitamme myös yhteistyökumppaneiltamme. Jokainen maatoimisto on sitoutunut tuottamaan parasta palvelua ja kantamaan Howdenin mainetta globaalisti.

Yksi Howden One:n tärkeimpiä kilpailuetuja on yrittäjälähtöinen aktiivinen vakuutusmeklaripalvelu, joka hyödyntää avointa globaalia yhteistyötä kussakin toimintamaassa. Paikalliset yhteistyökumppanimme eivät ole globaalin mallin puristuksissa, vaan pystyvät muokkaamaan palveluitaan asiakkaan ja toimintamaan mukaan. Se takaa palvelun yksilöllisyyden ja tarkkuuden.

Oma yhteyshenkilö takaa kommunikoinnin toimimisen

Ennen yhteistyön alkua käymme asiakkaan kanssa läpi vakuutusten nykytilan. Samalla voimme arvioida vakuutusten kattavuuden, mahdolliset ongelmat sekä paikallisten ratkaisujen tarpeellisuuden.

Räätälöimme verkostopalvelun maakohtaisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kansainvälisissä vakuutusohjelmissa vakuutuksia hallinnoidaan Suomessa ja näihin ohjelmiin liittyen tehdään paikallisia vakuutuksia maihin, joissa se on tarpeellista.

Jokaisessa maassa on oma Howden One -yhteyshenkilö, jonka kanssa varmistamme, että yhteistyö toimii sovitusti. Verkoston hallinnointi hoituu asiakkaalle Suomessa nimetyn asiakasvastaavan toimesta. Keskustelu maiden välillä tapahtuu luontevasti ja avoimesti. Kussakin maassa paikallinen asiakas saa oman nimetyn yhteyshenkilön Howden One kumppanilta, jonka kanssa vakuutusasiat hoituvat paikallisesti.

Ota yhteyttä

Vesa Musto Senior Manager, yritykset
omaisuus ja keskeytys
p. +358505720929
Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä