Howden Finland

Kiinteistöjen omistamiseen liittyvä liiketoiminta tuo monia mahdollisuuksia, mutta myös riskejä. Kiinteistölle sattuvat vahingot voivat heikentää kiinteistön arvoa ja hankaloittaa tulevaa kiinteistökauppaa. Myös vuokran maksu voi keskeytyä useaksi kuukaudeksi. Howden huolehtii kiinteistösijoituksesi riskien tunnistamisesta ja vakuutusturvan ylläpitämisestä ajan tasalla. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja jättää vakuutuksista huolehtimisen meille.

Kattavampaa vakuutusturvaa kustannustehokkaasti

Autamme sinua tunnistamaan erilaiset riskit ja löytämään sopivan ratkaisut vakuutettaville riskeille. Hyvien kansainvälisten yhteyksiemme ansiosta pystymme hyödyntämään tehokkaasti myös kansainvälisiä vakuutusmarkkinoita. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa kotimaisia tuotteita kattavampaa johdon vastuuvakuutusta (D&O) itse kirjoittamillamme ehdoilla (Howden Universal). Tuote soveltuu hyvin eri tyyppisille kiinteistöjen omistajayrityksille sekä erilaisille yritysrakenteille. Suomessa toimii myös muutama vakuutusyhtiö, jotka tarjoavat kiinteistövakuutuksia ainoastaan meklarikanavan kautta.

Kilpailutamme vakuutukset puolestasi ja teemme tarjouksista puolueettoman vertailun. Kilpailutuksen tavoitteena on löytää sinun liiketoiminnallesi oikein mitoitettu vakuutusturva kilpailukykyiseen hintaan. Kun ulkoistat vakuutusturvasi ylläpidon meille, emme peri erillistä palkkiota kilpailuttamisesta ja kilpailutuksesta saatava säästö vakuutusmaksusta jää kokonaisuudessaan sinun hyödyksesi. Autamme sinua päättämään sopivasta omavastuutasosta ja voimme kilpailutuksen yhteydessä pyytää tarjouksia eri omavastuuvaihtoehdoilla.

Vakuutusmeklarin palkkiota kompensoi vakuutusyhtiöiden myöntämä meklarialennus vakuutusmaksusta, jonka on vakuutusyhtiöt myöntävät meklarikanavan asiakkaille. Alennus vaihtelee vakuutusyhtiöstä riippuen muutamasta prosentista jopa yli 15 prosenttiin.

Sujuva vahingon korvausprosessi ja oikeudenmukaiset korvauspäätökset

Keskeinen osa kiinteistövakuutusten hoitoa on vahinkopalvelumme, jolla varmistamme asiakkaillemme vahingoista vakuutusehtojen mukaiset korvaukset. Tilastojemme mukaan yli kymmenen prosenttia vakuutusyhtiöiden korvauspäätöksistä sisältää eri syistä johtuvia virheitä. Oikaisemme näistä virheistä johtuvia päätöksiä yli miljoonan euron arvosta vuosittain.

Kiinteistön omistajana voit seurata vahinkokäsittelyn etenemistä verkkopalvelumme kautta, vaikka kiinteistön managerointi tai isännöinti olisikin ulkoistettu ulkopuoliselle yritykselle. Asiakkaillemme nimetään myös oma vahinkoasiantuntija, johon voi olla aina yhteydessä vahinkoasioihin liittyen. Nykyaikaisista apuvälineistä huolimatta keskitymme siis edelleen henkilökohtaiseen palveluun.

Kun kiinteistöjä ostetaan ja myydään, tulee myös vakuutusturvan pysyä ajan tasalla

Kiinteistökauppojen yhteydessä voimme kilpailuttaa vakuutuksen valmiiksi ennen ostopäivää ja myytäessä huolehdimme, että vakuutusturva päättyy ajallaan ja vakuutusyhtiöltä saadaan asianmukaiset palautukset. Myös kauppatilanteiden riskejä on mahdollista vakuuttaa esimerkiksi myyjän vastuiden osalta (M&A vakuutus) ja tätä kannattaa harkita varsinkin isommissa portfolio-kaupoissa.

Mikäli kiinteistöjä ostetaan velkarahalla, rahoittajalla saattaa olla vaatimuksia kiinteistövakuutusten sekä vuokratulon keskeytysvakuutusten laajuuden suhteen. Huolehdimme siitä, että vakuutusturva kattaa annetut vaatimukset ja rahoittaja saa tästä tarvittavat dokumentit.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Karita Grönlund asiakaspäällikkö, kiinteistöt p. +358405204781
Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä