Kiinteistö­vakuutukset

Howden Finland on kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa.

Howden Finland

Valitse kiinteistövakuutukset oikein meklarin avulla

Kiinteistövakuutuksen valinta ei ole itsestään selvää; vakuutusturvien laajuudessa, vakuutusehdoissa ja korvauskäytännöissä on merkittäviä eroja eri vakuutustuotteiden ja vakuutusyhtiöiden välillä. Oikein mitoitetut kiinteistövakuutukset ovat tärkeä osa kiinteistön hyvää hoitoa ja taloudenpitoa. Saat Howdenilta asiantuntevaa apua kiinteistön riskienhallintaan, olipa kyseessä taloyhtiö tai kiinteistöosakeyhtiö. Vakuutusmeklari auttaa sinua valitsemaan ja mitoittamaan vakuutusturvan oikein.

Tärkein tehtävämme on huolehtia asiakkaidemme edusta puolueettomasti. Riippumattomuus vakuutusyhtiöistä sekä muista kiinteistöalan toimijoista onkin peruslähtökohta kaikkeen toimintaamme liittyen. Syksyllä 2021 kiinteistöasiakkaillemme tekemässämme asiakastyytyväisyyskyselyssä lähes 500 kyselyymme vastannutta asiakastamme arvioi riippumattomuuden erittäin tärkeäksi tekijäksi.

Asiakkaamme arvostavat myös erityisesti asiakaspalvelumme nopeutta, henkilökohtaisen palvelun laatua, asiantuntijoidemme ammattitaitoa sekä toimintamme luotettavuutta. Asiakkaat myös mielellään suosittelevat meitä ja saimme kyselyssä huipputason NPS (Net Promoter Score) lukeman 79, joka indikoi erittäin korkeaa asiakasuskollisuutta.

Ulkoista kiinteistövakuutusten kilpailutus alan ammattilaisille

Vakuutusmeklarin avulla voit säästää merkittävästi vakuutusten hinnoissa. Voit ulkoistaa meille kiinteistövakuutusten kilpailutuksen, jolloin tavoitteemme on löytää vakuutusmarkkinoilta halutunlainen vakuutusturva kilpailukykyiseen hintaan. Huomioimme sinun tarpeesi, lähtökohdat sekä kiinteistön erikoispiirteet ja suosittelemme parasta mahdollista vakuutusratkaisua.

Suomessa toimii myös muutama vakuutusyhtiö, jotka tarjoavat kiinteistövakuutuksia ainoastaan meklarikanavan kautta. Potentiaalisia vakuutusturvan tarjoajia on siis enemmän verrattuna siihen, että toimisit itse suoraan vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kiinteistövakuutus korvaa vahingon sattuessa

Vahingon sattuessa toimimme kiinteistösi edunvalvojana, puolustamme etuasi ja varmistamme vakuutusehtojen mukaiset korvauspäätökset.

Perusturvan lisäksi, liittyessäsi Howdenin asiakaseturyhmiin, voit laajentaa kiinteistösi vakuutusturvaa merkittävästi. Näitä vakuutusturvia ei ole saatavilla vapailta markkinoilta.

Hyödyt vakuutusmeklarin käytöstä monella tavalla: minimoit riskit ja kustannukset oikein mitoitetulla vakuutusturvalla, säästät aikaasi muiden asioiden hoitoon sekä delegoit vaikeiden vakuutusselvitysten ja vahingonkorvausprosessin hoidon Howdenin asiantuntijoille.

Meiltä saat:

  • Aktiivisen, paikallisen ja henkilökohtaisen palvelun.
  • Vakuutusturvan tarkastamisen ja neuvontaa.
  • Vakuutusten kilpailutuksen ja puolueettoman analyysin.
  • Edunvalvojan ja edustajan asiointiin vakuutusyhtiöiden kanssa.
  • Monipuolisen ja kokeneen vahinkotiimin tueksi vahinkotilanteessa.
  • Oikeudenmukaiset korvauspäätökset.
  • Rakennusteknistä vakuutusosaamista.
  • Markkinoiden laajimman valikoiman kiinteistövakuutuksia.
  • Kattavimmat asiakasetutuotteet.
  • Oman asiakastilin helppokäyttöiseen verkkopalveluun, jossa kiinteistöjesi vakuutukset ovat yhdessä paikassa ja vahinkoilmoituksen teko sujuu vaivattomasti 24/7.
Lue lisää

Taloyhtiön tuki vakuutus- ja vahinkoasioissa

Taloyhtiön hallituksen ensisijaisena tehtävänä on huolehtia, että osakkaiden omistaman kiinteistön arvo säilyy. Tehtävän suorittaminen laadukkaasti vaatii lukuisten päätösten ja valintojen jatkuvaa tekemistä.  Vakuutusasioiden ymmärtäminen vaatii osaamista, joten helpotat tehtävääsi huomattavasti, kun ulkoistat vakuutushuolesi vakuutusmeklarille. Me huolehdimme taloyhtiösi eduista ja edunvalvonnassa kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa.

Lue lisää
Lue lisää

Isännöitsijän kumppani taloyhtiön edunvalvojana

Isännöitsijä, meillä on yhteinen tavoite: puolustaa taloyhtiöiden etua ja etsiä yhteisille asiakkaillemme parhaat vakuutusratkaisut. Kokeneen kumppanin kanssa sopivan vakuutusturvan valinta on helpompaa. Kun hoitamasi taloyhtiön vakuutusturva on mitoitettu oikein ja vahinkojen hallinta on osaavissa käsissä, vapautat aikaasi muiden isännöitsijätehtävien hoitoon. Saat meiltä myös neuvontaa ja tukimateriaalia taloyhtiöiden hallituksille.

Lue lisää
Lue lisää

Kiinteistönomistajan riskien kartoittaja

Kiinteistöjen omistamiseen liittyvä liiketoiminta tuo monia mahdollisuuksia, mutta myös riskejä. Kiinteistölle sattuvat vahingot voivat heikentää kiinteistön arvoa ja hankaloittaa tulevaa kiinteistökauppaa. Myös vuokran maksu voi keskeytyä useaksi kuukaudeksi. Howden huolehtii kiinteistösijoituksesi riskien tunnistamisesta ja vakuutusturvan ylläpitämisestä ajan tasalla. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja jättää vakuutuksista huolehtimisen meille.

Lue lisää
Lue lisää

Apua vahingon sattuessa

Kiinteistössä sattuvilla vahingoilla voi olla suuria vaikutuksia asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön talouteen. Vahinkojen selvittely etenkin mittavissa omaisuusvahingoissa tai vastuuvahingoissa voi olla kinkkistä ja korvauspäätöksissä saattaa olla epätarkkuuksia. Vahinkoasiantuntijamme auttavat sinua vahingon hoitoprosessissa. Hoidamme vuodessa noin 10 000 erilaista kiinteistövahinkoa putkivuodoista liukastumisvahinkoihin ja kaikkea siltä väliltä. Asiantuntijamme hallitsevat kiinteistövakuutusten vakuutusehdot, vakuutusyhtiöiden korvauskäytännöt, lainsäädännön ja rakennustekniikan. Vakuutusmeklarin avulla säästät vahinkotilanteessa aikaa ja päänvaivaa. Lisäksi varmistut, että vakuutusyhtiöltä tuleva korvauspäätös on oikea ja ehtojen mukainen.

Lue lisää
Lue lisää

Huomioi kiinteistövakuutuksessa erilaiset riskit

Omaisuusvakuutus, vastuuvakuutukset ja oikeusturvavakuutus ovat kiinteistövakuutuksen perusta. Saatat tarvita muitakin vakuutuksia, esimerkiksi vuokratulon menetyksen varalle tai kiinteistön asukkaiden turvaksi. Kun kiinteistöjä ostetaan ja myydään, tulee myös vakuutusturvan pysyä ajan tasalla. Tunnemme kiinteistöjen riskikentän erittäin hyvin. Olemme hoitaneet kymmeniä tuhansia vahinkotapauksia. Sen kokemuksen perusteella olemme laatineet kiinteistön riskikartan, josta näet kaikki yleisimmät riskit, niihin sopivat vakuutusratkaisut. Riskikartasta on myös helppo hahmottaa, kuinka Howdenin lisäturvatuotteet täydentävät kiinteistön vakuutusturvaa.

Lue lisää
Vakuutusmeklarin vahinkotarinat | osa 1

Vakuutusmeklarin vahinkotarinat | osa 1

Lue lisää
Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

Referenssit

Referenssi

Reim Group Oy

Lue lisää

Referenssi

Braleva Kiinteistöpalvelut

Lue lisää

Referenssi

Isto Group Oy

Lue lisää
Ota yhteyttä