Howden Finland

Kartoita kiinteistösi riskit

Omaisuusvakuutus, vastuuvakuutukset ja oikeusturvavakuutus ovat kiinteistövakuutuksen perusta. Saatat tarvita muitakin vakuutuksia, esimerkiksi vuokratulon menetyksen varalle tai kiinteistön asukkaiden turvaksi, lisäturvaa tuhoeläinten torjuntaan tai taloudellista turvaa taloyhtiölle vahingon jälkeen. Myös kiinteistöjä ostetaessa ja myydessä, tulee vakuutusturvan pysyä ajan tasalla.

Me Howdenilla olemme hoitaneet kymmeniä tuhansia vahinkotapauksia, joten tunnemme kiinteistöjen riskikentän erittäin hyvin. Kokemuksemme perusteella olemme laatineet kiinteistön riskikartan, josta näet kaikki yleisimmät riskit sekä niihin sopivat vakuutusratkaisut. Riskikartasta on myös helppo hahmottaa, kuinka Howdenin Asiakasedut täydentävät kiinteistön vakuutusturvaa.

Tutustu riskikarttaan klikkaamalla kuva suuremmaksi tai lataa Kiinteistön riskikartta käyttöösi tästä.

kuva verkkopalvelun riskikartasta, jossa havainnollistetaan, mikä vakuutus on katettuna

Kaikkiin kiinteistön riskeihin ei voi varautua vakuutuksella. Tällaisia riskejä ovat esimerkiksi:

  • Hitaasti tapahtuva vahinko
  • Kuluminen, ikääntyminen
  • Huoltotoimenpiteet
  • Vesieristeen vuoto

Asukkaan kotivakuutus

Kotivakuutus on tärkeä osa asunto-osakeyhtiössä asumista. Kotivakuutus antaa turvaa osakkaan kunnossapitovastuulla oleville kalusteille, pinnoitteille, irtaimistolle sekä turvaa myös asumisen keskeytymistä isommissa vahingoissa. Kotivakuutukseen tulee sisällyttää vastuuvakuutus. Se korvaa monia asukkaan tuottamuksellaan taloyhtiölle ja sen asukkaille aiheuttamia vahinkoja. Lue lisää kotivakuutuksesta FINEn sivuilta. Lue lisää myös taloyhtiön vakuutuksista ja erilaisista vaihtoehdoista kiinteistöjen vakuuttamiseen.

Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä