Howden Finland

Oppaasi oikeisiin vakuutusratkaisuihin

Mistä aloitat, kun lähdet miettimään yrityksesi riskejä ja tekemään yrityksesi tulevaisuuteen vaikuttavia vakuutuspäätöksiä? Niin helppoa kuin se olisikin, ei ole olemassa yhtä ainoaa ratkaisua, joka sopisi kaikille. Jokaisella toimialalla ja jokaisella yhtiöllä on omat riskinsä, jotka vaikuttavat sen toiminnan suunnitteluun ja mahdollisuuksiin. Siksi yrityksesi paras mahdollinen vakuutusturva täytyy räätälöidä huolellisesti niin, että se vastaa juuri näihin riskeihin.

Vakuutusanalyysi on ensimmäinen askel

Jotta saat vakuutusturvasta kaiken irti, täytyy aluksi selvittää, mitä riskejä yrityksesi toimintaan liittyy ja mitä vakuutuksia yrityksesi tarvitsee minimoidakseen nuo riskit. Vakuutusanalyysi vastaa juuri tähän kysymykseen. Kartoituksen tavoitteena on piirtää tilannekuva yrityksesi nykyisestä vakuutuskokonaisuudesta ja analysoida sen sopivuutta suhteessa yrityksesi riskiprofiiliin.

Meillä Howdenilla on tarjota yrityksesi käyttöön kokemusta ja uteliaisuutta uusia ratkaisuja kohtaan. Kartoitamme yrityksesi vakuutustarpeen yhdistämällä laajan tuntemuksemme toimialasi eri riskiskenaarioista ja vakuutusmarkkinoiden erikoisimmistakin mahdollisuuksista.

Vakuutusanalyysin sisältö

Kattavan vakuutusanalyysin tueksi kartoitamme aluksi tarkasti yrityksesi nykytilanteen. Tilannekuva rakentuu vuorovaikutteisen keskustelun kautta. Selvitämme vahinkoriskit haastattelemalla yrityksesi avainhenkilöitä ja käymme läpi yrityksen vahinkotilastot sekä tarvittaessa analysoimme vakavat vahingot.

Lisäksi käymme läpi nykyisen vakuutusturvan: vakuutusmäärät, omavastuut, sovellettavat vakuutusehdot sekä mahdolliset erityisriskit.

Ehdotus optimaalisesta vakuutusturvasta

Analyysin lopputuloksena annamme sinulle kaikkien yrityksesi toimintaan vaikuttavien tekijöiden pohjalta ehdotuksemme juuri teille sopivista ratkaisuista. Saat meiltä selkeän vakuutuslajikohtaisen raportin yrityksesi nykyisestä vakuutusturvasta ja sen kattavuudesta sekä kehittämisehdotuksemme vakuutusturvan parantamiseksi. Nostamme raportissa esille mielestämme kiireellisimmät muutostarpeet.

Kattavan raportin lisäksi teemme johdon tueksi lyhyemmän, 1-2 sivun koosteen, jossa määritämme tarkemmin nykytilan ja ehdotuksemme jatkotoimenpiteiksi. Näiden pohjalta pystytte tekemään päätökset vakuutuksistanne luottavaisin mielin.

Ota yhteyttä:

Tapio Miettinen liiketoimintajohtaja, yritykset p. +358400542290
Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä