Howden Finland

Tarkastamme vuosittain keskimäärin 10.000 erilaista kiinteistövahinkoa putkivuodoista liukastumisvahinkoihin ja kaikkea siltä väliltä.

’Kuivaa’ vahinkojenhoito ei ole  – onhan 70% kaikista kiinteistövahingoista vuotovahinkoja. Sen lisäksi sekaan mahtuu mitä erilaisempia tapauksia. Joskus vahinko itsessään on hyvin poikkeava ja toisinaan vahingon käsittelyprosessi vähintäänkin erityislaatuinen. Vakuutuslautakuntaan saakka päätyneet käsittelyt johtavat usein mielenkiintoisiin linjauksiin tulevia tapauksia silmällä pitäen.

Haluamme jakaa näitä vuosien varrelle mahtuneita kiinnostavia tapauksia nyt myös sinun luettavaksesi. Toivomme, että saat tarinoista hyödyllistä tietoa siitä, mitä vakuutus korvaa ja mitä ei, sekä uusia oivalluksia siitä, millaista vahinkojen hoitaminen käytännössä voi olla.  

Tilaa Vakuutusmeklarin Vahinkotarinat alta ja saat ilmoituksen uusista tarinoista aina suoraan sähköpostiisi! Vahinkotarinoiden tilaaminen on maksutonta ja voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uudet Vakuutusmeklarin Vahinkotarinat suoraan sähköpostiisi

    (*pakollinen kenttä)    Mikä seuraavista kuvaa rooliasi parhaiten?*

     

    Ota yhteyttä