Howden Finland

Lisäturvaa taloyhtiölle vahingon jälkeen

KorvausPLUS auttaa kiinteistövahinkojen eri tilanteissa. Vakuutusehdoiltaan paraskin kiinteistövakuutus jättää korvaamatta osan pakollisia kustannuksia, jotka voivat kohdata taloyhtiötä esimerkiksi ikääntyneemmän rakennuksen palovahingon – tai vaikka vesikatteen irrottavassa myrskyvahingossa, jossa vesikate on päässyt teknisen käyttöikänsä päähän tai sen yli.

Palovahingoissa uudelleenrakennettava rakennus tulee nykymääräysten mukaan lämpöeristää paremmin kuin tuhoutunut rakennus oli todennäköisesti eristetty. Kun irronnut vesikate on nykyarvoltaan alle puolet uuden vastaavan hinnasta – ei kiinteistövakuutus korvaa koko katteen uusimisen kustannuksia.  Esimerkiksi näitä lisääntyneitä viranomaismääräysten kustannuksia, tai teknisen käyttöiän ylittäneitä rakennusosan vahinkoja katetaan vain rajoitetusti kiinteistövakuutuksesta – vaikka itse vahinkotapaus on korvattava. Kustannukset toteutuvat taloyhtiölle kuitenkin joka tapauksessa ja rasittavat taloyhtiön, sekä sen osakkaiden taloutta.

KorvausPLUS antaa taloudellista lisäturvaa niin ikääntyneelle rivitalokohteelle, kuin esimerkiksi kantakaupungin kerrostalolle jonka jonkun rakennusosan saneeraus on viivästynyt ja tekninen käyttöikä on ylittynyt.

KorvausPLUS sisältää:

  • Pakottavien rakentamismääräysten aiheuttamien kustannusten korvauksen, 5.000 euroa / huoneisto. Enimmäiskorvausmäärä 50.000 euroa.
  • Korvauksen rakennusosan vahingossa (vesikate, vedeneriste ym.), kun täyttä jälleenhankinta-arvon mukaista korvausta ei saada kiinteistövakuutuksesta. Enimmäiskorvausmäärä 10.000 euroa.
  • Lisärakennuksen vahinkotapauksen korvaus enintään 8.000 euroa. Korvaus maksetaan kun tuhoutunutta lisärakennusta ei päätetä jälleenrakentaa.

Lue lisää KorvausPLUSsasta lataamalla ilmainen esite tai ota meihin yhteyttä finland@howdenfinland.fi tai omaan yhteyshenkilöösi! Lue lisää myös taloyhtiön vakuutuksista.

Asiakaseturyhmän jäsenenä voit hyödyntää yhteistyökumppaneidemme myöntämiä etuja.
>>> Tutustu kumppanietuihin tästä.

Ota yhteyttä

Marko Kehämaa aluepäällikkö, kiinteistöt
Länsi- ja Pohjois-Suomi
tuotepäällikkö, Vahinko- ja KorvausPLUS
p. +358405540027
Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä