Howden Finland

Kun tarvitset apua yrityksesi vakuutus- ja vahinkoasioihin, siirrä ne asiantuntijoillemme

Vakuutukset ovat harvoin yrityksen ydinliiketoimintaa, mutta niiden hoitoon menee usein merkittävä osa yrityksen tärkeimpien avainhenkilöiden aikaa. Yrityksenne säästää aikaa ulkoistamalla vakuutusten hoidon kokonaisuudessaan Howdenille. Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa vakuutustarpeidenne analysoinnin ja päivittäiset vakuutusten hoitoon liittyvät asiat, esimerkiksi vakuutussopimusten ja -laskujen tarkistamisen, vakuutustodistusten toimittamisen tarpeidenne mukaisesti, oikea-aikaiset kilpailutukset sekä pienemmät vakuutusturvaan tehtävät muutokset.

Saatte Howdenista pitkäaikaisen kumppanin, joka hallitsee vakuutustenne kokonaisuuden, ja johon voi olla yhteydessä jo tulevia muutoksia arvioitaessa. Osana vakuutustenne hoitoa arvioimme myös kilpailutustarvetta liiketoimintanne muutosten ja vakuutusmarkkinoiden kehityksen mukaan. Kauttamme teillä on pääsy kaikille kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille, joten löydämme teille parhaan valikoiman eri vakuutusehtoja, vakuutuslajeja sekä vakuutusratkaisuja. Ratkaisemme mielellämme myös kaikista haastavimpia vakuutuksiin liittyviä haasteita.

Tiimimuotoinen palvelumallimme varmistaa, että saatte laadukasta palvelua kaikissa vakuutuslajeissa paikalliselta asiantuntijalta Suomessa. Teillä on aina henkilö, jonka puoleen kääntyä vakuutusasioissa tai vahingon sattuessa.

Jatkuva vakuutusten hoitopalvelumme sisältää:

 • Tarkastamme vakuutussopimusten, -ehtojen ja -laskujen oikeellisuuden.
 • Perehdytämme teidät yrityksenne vakuutusturvaan.
 • Toimitamme vakuutustodistuksia tarpeidenne mukaan.
 • Teemme muutoksia vakuutusturvaan teiltä saatujen tietojen perusteella.
 • Laadimme vakuutusyhteenvedon voimassaolevista vakuutuksistanne.
 • Uudistamme vakuutukset teiltä saatujen tietojen perusteella.
 • Seuraamme vahinkojen vaikutusta vakuutusmaksuihin.

Ota yhteyttä:

Tapio Miettinen liiketoimintajohtaja, yritykset p. +358400542290
Kuinka voimme auttaa?

  (*pakollinen kenttä)

   

  Ota yhteyttä