Howden Finland

Johtavan kansainvälisen vakuutusmeklariyhtiö Howdenin (Howden Broking Group) kybervakuutusosasto on nimetty vuoden parhaaksi vakuutusmeklaritiimiksi Cyber Risk Awards -tapahtumassa.

Advisenin vuotuisessa Cyber Risk Awards -tapahtumassa annetaan tunnustusta merkittäville ammattilaisille sekä organisaatioille ympäri maailmanlaajuista kyberriski-toimialaa. Palkitut valitaan julkisen äänestyksen perusteella. Seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma toteutettiin tänä vuonna verkkotilaisuutena haastavasta pandemiatilanteesta johtuen.

Kybervakuutus on ajankohtainen

Kybervakuutusta pidetään vakuutusalan nopeimmin kasvavana tuotteena, ja johtavana kansainvälisenä toimijana Howdenilla on aiheesta syvä ydinosaaminen. Howden ylläpitää ja vaalii asiantuntemustaan jatkuvasti sekä on onnistuneesti yhdistänyt paikallisen syväosaamisen globaaliin toimintamalliin ja näin lujittanut asemansa kybervakuutuskentällä. Howden on mm. kehittänyt yhdessä IT-osaajien ja liiketoiminnan avainhenkilöiden kanssa kyberriskikartoitusmenetelmän, jolla kyetään arvioimaan merkittävimpien riskien todellinen vaikutus palveltavan yrityksen liiketoimintaan ja tulokseen. Menetelmän avulla yritykselle muodostetaan tarkka kyberriskiprofiili.

Palkinto on Howdenille merkittävä saavutus

Howdenin globaalin kyberliiketoiminnan vetäjä, Shay Simkin, otti palkinnon ilolla vastaan: ”Howden on jo pitkän aikaa sijoittanut kyberin kärkisijoille liiketoiminnan kehittämisessä, ennakoiden tämän toimialueen riskien korkean merkityksen asiakkaille. Palkinto on suuri kunnianosoitus Howdenin ensiluokkaisesta asiantuntijuudesta maailmanlaajuisesti, etenkin kun äänensä ovat antaneet niin asiakasyritykset kuin muut alan toimijat. Maailmanlaajuinen kyberasiantuntijatiimimme keskittyy jatkossakin aina yhä uusien ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen asiakkaidemme etuja ajaen sekä ennakoiden seuraavaa merkittävää kybervahinkotapahtumaa, joka on aina vain ajan kysymys. Meillä Howdenilla on vapaus ja joustavuus tuottaa asiakkaillemme juuri se mitä he aidosti tarvitsevat, sekä tarttua laajemman mittakaavan digitaalisten trendien ja nykyaikaisen hyvin ripeätahtisen maailman tarjoamiin mahdollisuuksiin.”

Howdenilla oma Kyber-akatemia työntekijöilleen

Howden on aikaisemmin kehittänyt Kyber-akatemian, joka on yhtiön työntekijöille suunnattu koulutus kybervakuutusasioista. Jo aikaisemmin palkittu Howdenin sisäinen Kyber-akatemia käynnistettiin uudelleen aiemmin tänä vuonna, jotta yhä useammat Howdenin työntekijät voivat ammentaa arvokasta kokemusta ja asiantuntijuutta konsernin sisältä, mahdollistaen heille yhä laajemman ja laadukkaamman tason palvella sekä neuvoa asiakkaitaan. Kun tieto on ajankohtaista, neuvot antavat enemmän apua myös asiakkaalle.

Ota yhteyttä:

Juho Heikkinen asiakaspäällikkö, yritykset
kybervakuutukset ja Financial lines
p. +358407544547
Niko Vornanen asiakaspäällikkö, yritykset
kyber- ja vastuuvakuutukset
p. +358409221288
Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)