Howden Finland

Arkkitehtitoimistojen liitto ATL on jäsenistönsä edunvalvoja ja samalla myös työnantajajärjestö. Yksi ATL:n jäsenilleen tarjoama etu on arkkitehtitoimistoille suunnattu konsulttivakuutus. Mahdollisen vahingon sattuessa Howdenin vakuutusjuristit auttavat arkkitehtitoimistoa käsittelemään asioita vakuutusyhtiön kanssa.

Howden tarjoaa ATL:lle kaivattua osaamista vakuutusjuridiikasta.

– Suurin osa suomalaisista arkkitehtitoimistoista on jäseniämme. Toimistoja on 250 ja ajamme heidän asiaansa, summaa ATL:n toiminnanjohtaja Kalle Euro.

ATL on tehnyt yhteistyötä Howdenin kanssa 1990-luvulta asti.

– Olemme siitä asti tarjonneet vakuutusta jäsenistöllemme ja jäsenistö on saanut hyvää, arkkitehtitoimistoille suunnattua konsulttivakuutusta, Euro summaa.

Apu aina saatavilla

Euron mukaan Howdenilta löytyy juuri arkkitehtitoimistojen kaipaamaa osaamista vakuutusjuridiikasta, sillä maallikolle vakuutuksiin liittyvät asiat eivät välttämättä ole niin itsestään selviä. Yhdessä Howdenin kanssa luodaan ymmärrys siitä, mitä alalla pitää vakuuttaa ja millaisiin riskeihin pitää varautua.

– He ymmärtävät vakuutuksiin liittyvät asiat todella hyvin ja ymmärtävät, mistä vakuutusjuridiikassa on kysymys. Se on heidän ydinosaamisensa, Euro painottaa.

– Howdenilla on omat juristit, jotka auttavat meitä ja ovat ikään kuin jäsenistömme puolella. He toimivat meille vakuutusjuristeina, jotka auttavat käsittelemään asioita vakuutusyhtiöiden kanssa, kun jotain sattuu. Se on tärkeää, koska arkkitehtitoimistossa ei tämän tyyppistä osaamista ole, Euro jatkaa.

”Palvelu on toiminut todella hyvin”

Euro uskoo, että tarjolla oleva vakuutus tuo ATL:lle uusia jäseniä, koska vastaavaa vakuutusta ei muuten ole saatavilla. Howden auttaa ATL:a myös siinä, miten vakuutus voidaan jäsenistölle tarjota. Tämä on tietysti liitolle merkittävä hyöty.

– Palvelu on toiminut todella hyvin. He ovat innovatiivisia ja nopeita auttamaan. Myös jäsentoimistomme ovat olleet tyytyväisiä Howdenin toimintaan, Euro summaa.

Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä