Howden Finland

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto.

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy tarjoaa Howdenin PLUS-asiakaseturyhmien jäsenille erikoisetuna täysin maksuttoman alkuneuvottelun kaikissa perustajaurakoitsijaa eli grynderiä vastaan syntyvissä riita-asioissa.

Etu on käytettävissä kun riita-asia, johon neuvottelu liittyy, tulee prosessin aikana oikeusturvavakuutuksesta korvattavaksi. Mikäli riita-asia ei ole oikeusturvavakuutuksen korvauspiirissä, myönnetään alkuneuvottelusta tapauskohtainen hintaetu.

Vakavan henkilövahingon sattuessa Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy voi järjestää Howdenin PLUS-asiakkaalle nopeasti tilannekatsauksen taloyhtiön oikeudellisen aseman selvittämiseksi.

Kun vahinko on juuri tapahtunut, moni asia saattaa olla vielä epäselvää. Tulevaan on kuitenkin turvallista valmistautua osaavan kumppanin kanssa. Hallitus ja isännöitsijä saavat Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanervan asiantuntijoilta nopeasti käsityksen vastuusuhteista sekä mihin tilanteessa ja sen selvittämisessä kannattaa varautua. Asiantuntijan puoleen kääntyminen ajoissa tuo parhaan tuloksen kiinteistönomistajan kannalta.

Kysy lisää:

Kai Haarma
Asianajaja, toimitusjohtaja
Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

p. +358505454249
kai.haarma@kak-laki.fi