Howden Finland

TIEDOTE 26.6.2023

Suomen johtava vakuutusmeklari Howden Finland Oy on ostanut Meklaritoimisto Helmi Oy:n liiketoiminnan. Helmi on palvellut isännöitsijöitä Jyväskylässä ja keskisen Suomen alueella 12 vuoden ajan.

”Jyväskylän alue on ollut tärkeä Howdenin toiminnalle aina, ja nyt vahvistamme paikallista läsnäoloamme omalla paikallisella Howdenin toimipisteellä. Yrityskaupan myötä voimme tarjota Howdenille siirtyville asiakkuuksille ammattitaitoisen vahinkojen hoitopalvelun sekä maan laajimmat asiakasetutuotteet, PLUS-tuotteet. PLUS-tuotteiden avulla myös Helmen asiakkaat voivat hyödyntää vain Howdenin asiakkaille räätälöityjä asiakasetuja ja saada entistä laajempaa vakuutusturvaa. Olemme edelläkävijä myös sähköisissä palveluissa, ja tarvittaessa hallituksillekin ulottuva verkkopalvelumme auttaa ja tuo mm. taloyhtiökohtaisen riskikartan asiakkaillemme hyödynnettäväksi”, kertoo liiketoimintajohtaja Timo Kykkänen Howden Finland Oy:stä.

Vakuutusmeklari Taru Mäkelä, Meklaritoimisto Helmi Oy: ” Yrityskaupan myötä saamme valtavasti lisää osaamista ja asiantuntijoita auttamaan asiakkaitamme vakuutusasioissa ja Howdenin kehittyneet sähköiset järjestelmät ovat merkittävä lisä osaksi palveluja. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista asiakaspalvelua, mutta tästä eteenpäin huomattavasti leveämmin hartioin.”

Howden Finlandilla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä sekä paikalliset asiantuntijat Kuopiossa ja Joensuussa. Olemme Koko Suomen Howden.

Toivotamme Helmen asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Howdenille!

Howden Finland Oy


Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Timo Kykkänen, Howden Finland Oy, p. 040 585 4428
Vakuutusmeklari Taru Mäkelä, Meklaritoimisto Helmi Oy, p. 040 740 4846

Ota yhteyttä