Howden Finland

Howden Ponssen luottovakuutusmeklarina vuodesta 2018

Ponsse Oyj on maailman suurimpia metsäkoneiden valmistajia ja Suomen arvostetuimpia yrityksiä monella mittarilla. Ponsse on kansainvälinen yritys ja sen liikevaihdosta jopa 80% (2021) tulee Suomen ulkopuolelta. Howden on toiminut Ponssen luottovakuutusmeklarina vuodesta 2018 lähtien. Yhteistyö alkoi, kun Ponsse oli laajentamassa luottovakuutuksen käyttöä tytäryhtiöissä eri puolilla maailmaa.

”Halusimme laajentaa jo olemassa olevan luottovakuutuksen kattamaan globaalin verkostomme. Tarjousten pyytäminen ja niiden läpikäynti päätettiin ulkoistaa ammattilaiselle, joka ne hallitsee. Howdenin ote alusta lähtien oli hyvin ammattimainen alan asiantuntijoineen.”

Yhteistyö lähti siis liikkeelle luottoriskeihin tutustumisella ja vakuutuksen kilpailutuksella. Howden on vuosien varrella jatkanut tiivistä yhteistyötä Ponssen kanssa. Howdenin rooli on tukea asiakkaan luotonhallintaa ja myyntiä niin, että luottovakuutuksesta saadaan irti mahdollisimman paljon.

”Kilpailutamme usein asiakkaan luottovakuutuksen, mutta se on vasta alkua – jatkuvaan hoitopalveluun kuuluu asiakkaan tukeminen koko vakuutuksen elinkaaren aikana.” -Jarkko Sandberg, Howden

”Yhteistyö alusta lähtien on ollut aktiivista ja todella mutkatonta. Olemme aina saaneet tarvitsemamme tuen ja Howden on hyvin proaktiivisesti ollut mukana innovoimassa uusia ratkaisuja meidän tarpeisiin.”

Tiina Nissinen, Manager, Trade Finance, Ponsse Oyj

Ota yhteyttä Jarkkoon:

Jarkko Sandberg Senior Manager, yritykset
luotto- ja takausvakuutukset
p. +358500600400
Kuinka voimme auttaa?

    (*pakollinen kenttä)

     

    Ota yhteyttä